IKON

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5
HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON
Maandag 3 t/m vrijdag 7 mei 2010
19.00-21.00 uur


* Maandag 3 mei
Omroep: Llink, presentatie: Mirjam de Winter

Mirjam de Winter ontvangt D66-kamerlid Boris van der Ham. Hij staat nummer 2 op de lijst voor de verkiezingen en spant zich in voor een slimmer, schoner, dynamischer en vrijzinniger Nederland.


* Dinsdag 4 mei
Omroep: NIO, presentatie: nog onbekend

Geen opgave ontvangen.


* Woensdag 5 mei
Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

Teun van de Keuken spreekt met regisseur Olga Mafaalani over haar voorstelling Elf Minuten. Dit is een herhaling van 10 maart.


* Donderdag 6 mei
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

Jurgen Maas heeft publicist Bas Heijne te gast. In zijn bundel 'Harde liefde' schrijft Heijne de kroniek van de afgelopen jaren waarin Nederland op zoek ging naar zichzelf. De wonderbaarlijke opkomst en neergang van Rita Verdonk en Geert Wilders, de onmacht van de bestuurlijke elite en de boosheid van de burger.


* Vrijdag 7 mei
Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Te gast bij Theodor Holman is prof.dr. Désirée Verweij, hoogleraar militaire ethiek aan de Defensie Academie in Breda. In haar boek 'Geweten onder schot' bespreekt ze welke nieuwe dilemma's er een rol spelen bij militaire ethiek.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24 en Salto TV. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op www.spirit24.nl resp. www.salto.nl