Ingezonden persbericht


()

PERSBERICHT

NIEUWE PARTNER VOOR ATP IN BRAZILIË
Copastur sluit zich aan bij internationaal netwerk ATPI Group

SCHIPHOL-RIJK, 3 mei 2010 - ATPI, de internationale moedermaatschappij van ATP in Nederland, is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Copastur Viagens e Turismo. Copastur is één van de grootste reisorganisaties van Brazilië, met meer dan 37 jaar ervaring in zakenreizen. Daarnaast is men actief in zakelijke evenementen en leisure travel. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in São Paulo, de grootste stad van Brazilië.

Peter Bost, Director International Network van ATPI licht toe: "Met Copastur vinden wij een sterke en alom gerespecteerde partner in Brazilië. Wij vinden onze expansie in deze regio juist belangrijk vanwege de groeipotentie die we in Zuid-Amerika verwachten de komende jaren."

Het internationale netwerk van ATPI krijgt in hoog tempo vorm, met de samenwerking met Copastur als meest recente uitbreiding. Bost vervolgt: "Klanten vragen van hun zakenreisbureau continue dienstverlening op een internationale basis. Door de overeenkomst met Copastur kunnen wij hen op dit gebied het hoogste kwaliteitsniveau bieden."

Edmar Augusto Büll, CEO van Copastur Viagens e Turismo, vervolgt: "ATPI was een logische partner voor Copastur. De samenwerking brengt ons niet alleen veel internationale mogelijkheden buiten de Braziliaanse markt. ATPI staat ook garant voor dienstverlening en flexibiliteit, hetgeen naadloos past bij de visie en waarden van ons bedrijf."

De ATPI Group opereert nu vanuit 44 kantoren in 26 landen wereldwijd. In december 2009 tekende het bedrijf een franchise-overeenkomst, waarmee het onder eigen merknaam kantoren opent in het Midden-Oosten. Inmiddels zijn ook samenwerkingsovereenkomsten getekend in de Verenigde Staten, Canada en Spanje.


- Einde Bericht -

Noot voor de redactie,