Ingezonden persbericht


Persbericht

()

GEAR4 presenteert de SoundOrb Aurora

Geluidssysteem voor iPod dat van kleur verandert naar gelang uw muzikale stemming

Parijs, Frankrijk, 3 mei 2010 ­ GEAR4, specialist op het gebied van iPhone & iPod accessoires, lanceert de SoundOrb Aurora, het geluidsplatform dat in het oog springt door zijn originele vormgeving en technische verdiensten. Dit state-of-the-art systeem van GEAR4 is een verfrissend alternatief voor het beluisteren van muziek en het bekijken van films.

Platform dat sfeer in uw huiskamer brengt

()
De SoundOrb Aurora is ontstaan uit de draadloze combinatie van een speaker en een subwoofer, gezamenlijk bestuurd met een afstandsbediening die over dezelfde toetsen als uw iPhone beschikt.

De subwoofer van de SoundOrb Aurora is vervaardigd uit doorschijnend plastic en is uitgerust met 'vari-color' LED-lampen, een verlichtingssysteem dat naar gelang het soort muziek verandert. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u het systeem activeren en regelen: van een rustgevende unieverlichting tot een defilé van het gehele kleurenspectrum. Het scala bestaat uit meer dan 16 000 verschillende nuances waarvan de kalmerende effecten wetenschappelijk zijn aangetoond.

()

Akoestiek van een ware Home Cinema

De speaker is voorzien van geavanceerde DSP technologie voor een buitengewone geluidskwaliteit. Op deze manier kunt u de virtuele effecten kiezen afhankelijk van het type gebruik: het beluisteren van muziek of het bekijken van een film. Bovendien kunt u de speaker direct op uw televisie aansluiten. Het systeem bevat een audio-ingang en een video-uitgang. Dankzij de SoundOrb Aurora kunt u de films die op uw iPod of iPhone staan dus op een groot scherm bezichtigen. De subwoofer communiceert draadloos met de speaker met behulp van de 2,4 Ghz frequentieband. Hierdoor kan de speaker - binnen een perimeter van maximaal 30 meter - overal in de gewenste ruimte worden geplaatst.

Prijs en verkrijgbaarheid:


- De SoundOrb Aurora is compatibel met iPod Classic, Nano III, IV, V, Touch II, III en iPhone 3G/S.


- De SoundOrb Aurora is verkrijgbaar op internet en bij speciaalzaken tegen een adviesverkoopprijs van ¤ 299,99.

Over GEAR4 - www.gear4.com

Het merk GEAR4 maakt deel uit van het onafhankelijke bedrijf Disruptive Technology Channels, een innovatieve onderneming op het gebied van het ontwerpen van nieuwe technologieën. GEAR4 is gespecialiseerd in accessoires voor digitale apparaten en voor iPhone en iPod in het bijzonder.

GEAR4 ontwikkelt verschillende productassortimenten zoals luidsprekers, opladers, beschermhoezen en kabels, geheel ontworpen, gefabriceerd en op de markt gebracht door Disruptive Technology Channels. Het iPod/iPhone-productassortiment bestaat uit vier categorieën: Speakers, Sync & Charge, In Car en Cases.