Politie Zeeland


---


O-834-2010 Ruiten van vrachtwagens vernield, Tholen
In de nacht van zondag op maandag werden op een bedrijfsterrein aan de Energieweg in Tholen de ruiten van drie vrachtwagens vernield.
Uit de cabines van de vrachtwagens wordt niets vermist. Hoe groot het schadebedrag is, is niet bekend.

Z-835-2010 Aanhouding wegens poging tot doodslag
Maandagochtend rond 09.45 uur is, op het politiebureau in Terneuzen, een 24-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden in verband met een poging tot doodslag cq. zware mishandeling die op 15 november 2009, aan de Emmastraat in Axel plaatsvond.
In de nacht van zaterdag 14 november op zondag 15 november 2009 trof de politie, na een melding van een mishandeling, aan de Emmastraat in Axel een hevig bloedende man aan. Het slachtoffer, een toen 65 jarige man uit Axel, was op zijn fiets een man achterna gereden die vernielingen pleegde aan geparkeerd staande auto's. Door die man, de 24-jarige inwoner uit de gemeente Terneuzen, is hij hierop zwaar mishandeld. Het slachtoffer is enkele dagen opgenomen geweest in het ziekenhuis waar hij is behandeld aan een verwonding aan zijn hoofd (16 hechtingen), een scheurtje in zijn schedel en een barst in zijn trommelvlies.
De 24-jarige man heeft inmiddels een bekennende verklaring afgelegd over de poging tot doodslag en het vernielen van de geparkeerde auto's.
Hij is in verzekering gesteld en zal donderdag worden voorgeleid aan de Rechter Commissaris.
De 24-jarige verdachte die vandaag is aangehouden is niet verantwoordelijk voor een andere mishandeling die in dezelfde nacht aan de Emmastraat in Axel plaatsvond.

O-836-2010 Diefstal aanhangwagen, Goes
Tussen zondagmiddag 15.00 uur en maandagochtend 06.00 uur is een aanhangwagen, die geparkeerd stond aan de Appelstraat in Goes, weggenomen.
Het betreft een aluminiumkleurige eenassige aanhangwagen met het kenteken
83-DX-VZ. De waarde van de aanhangwagen is onbekend.