Ingezonden persbericht


FLINGEN: HET NIEUWE FLIRTEN

Op Flingen.nl ontmoet je je flirt online.

Je loopt op straat, staat in een kroeg of zit in de trein en ziet iemand de je leuk vindt. Je krijgt het gevoel dat diegene jou ook leuk vindt ... Het blijft bij oogcontact. Herkenbaar? Daar is nu de oplossing voor: Flingen.nl. Het concept
Op Flingen.nl kun je een bericht ("Fling") plaatsen om in contact te komen met diegene die je hebt gezien. Ook kun je een ander helpen zijn of haar flirt te vinden door te reageren op een Fling en kun je de Flings van anderen zien. De site slaat een brug tussen online dating en het dagelijkse leven door de laagdrempeligheid van een datingsite te combineren met reallife aantrekkingskracht. Van de 2,6 miljoen Nederlandse singles is slechts 1 op de 3 singels actief op een datingsite en slechts 5% hiervan ontmoet zijn of haar liefde daadwerkelijk via internet. De overige 95% ontmoet "Mister of Misses Right" in het dagelijkse leven. De kracht van Flingen.nl is dat je een nieuwe kans krijgt je flirt weer tegen te komen. Hoe werkt het?

· Meld je kosteloos aan op de site.

· Plaats een Fling voor degene die je toen niet durfde aan te spreken of waar je de kans niet toe had.
· Beheer zelf de reacties op je Fling.
· Zoeken van een Fling gaat eenvoudig aan de hand van trefwoorden, plaats of bijvoorbeeld de gelegenheid waar je iemand hebt gezien.
· Anderen kunnen je helpen je flirt te vinden.

Sociale media
Via je sociale netwerk kun je de zoektocht naar je flirt een extra impuls geven: door bij je oproep je Hyves, Facebook of Twitter toe te voegen en door je oproep direct op deze sites te plaatsen. Je vrienden kunnen zo helpen met de zoektocht naar je flirt. Dit hoeft natuurlijk niet, sommige ontmoetingen zijn alleen voor jou...
Over de bedenkers
Flingen.nl is een concept van vrienden en ondernemers Stefan Meijers (30) en Teun Burgers (26). Naast hun dagelijkse werkzaamheden in het bedrijfsleven hebben zij Flingen.nl opgestart.

Noot voor de redactie,