ReadSpeaker leest online documenten voor 04/05/2010 10:04

PR Newswire

HUIS TER HEIDE, Nederland, May 4, 2010 /PRNewswire/ -- Met trots presenteert VoiceCorp haar nieuwste product, ReadSpeaker docReader. ReadSpeaker docReader is een online software dienst die gebruikers in staat stelt om te luisteren naar PDF-, Word-, Open Office- en diverse andere documenten. Het converteert deze documenten in een web formaat, met behoud van de originele lay-out. ReadSpeaker docReader maakt verschillende typen documenten leesbaar in alle browsers, ook browsers op mobiele telefoons en andere apparaten die geen ingebouwde leesmogelijkheid hebben voor PDF-, Word- of Open Office documenten.

ReadSpeaker docReader is beschikbaar als een voorleesknop naast de online gepubliceerde documenten. Wanneer een document geopend wordt met ReadSpeaker docReader, krijgt de gebruiker een werkbalk met een aantal functionaliteiten. Door simpelweg te klikken op de play-knop, kan de gebruiker gebruik maken van de tekst-naar-spraak dienst. Om het lezen nog makkelijker te maken, zorgt een optionele voorleescursor ervoor dat de tekst die voorgelezen wordt, tegelijkertijd wordt opgelicht.

Aangezien ReadSpeaker docReader een volledig web-gebaseerde dienst is, hoeft de gebruiker niets te downloaden om ReadSpeaker docReader te gebruiken. Dit betekent ook dat website-eigenaren geen software hoeven te installeren op de servers die de website of documenten hosten.

"Wij zijn zeer enthousiast over dit nieuwe product die de
toegankelijkheid van websites verder vergroot. Het stelt website-eigenaren in staat om een zo breed mogelijk publiek te bedienen en een eenvoudige klik en luister toegang te bieden tot hun online documenten", zegt Niclas Bergstrom, mede-oprichter van VoiceCorp, het bedrijf achter Readspeaker docReader.

Over VoiceCorp (http://www.readspeaker.com/)

VoiceCorp is marktleider op het gebied van spraakweergave van online content. In 1999 lanceerden de oprichters van VoiceCorp de eerste tekst-naar-spraak dienst voor websites ooit, genaamd ReadSpeaker. De ReadSpeaker online spraakdiensten voor websites en mobiele applicaties worden inmiddels door duizenden websites en miljoenen mensen wereldwijd gebruikt. VoiceCorp zet actueel online teksten om van tekst-naar-spraak in meer dan 20 talen en levert een portfolio aan webbased tekst-naar-spraak applicaties voor websites, mobiele sites en apps, RSS feeds, online campagnes, nieuwsbrieven en email. VoiceCorp heeft een brede groep zakelijke, non-profit, publieke en mediaklanten wereldwijd die gebruik maakt van haar diensten.

Contact: press@voice-corp.com

Noot voor de redactie /