Politie Drenthe

Dinsdag

Provincie Drenthe, 04-05-2010

Vrouw gewond bij ongeval

EMMEN Maandagmiddag is een 36-jarige vrouw uit Coevorden gewond geraakt bij een aanrijding. Ze reed met haar auto vanaf het Westeind de N381 op en verleende daarbij geen voorrang aan een 27-jarige automobiliste uit Emmen. Ze raakte bekneld en is door de brandweer uit de auto bevrijd. Daarna is de vrouw met de ambulance naar het Scheperziekenhuis gebracht.

Vrouw aangehouden wegens lokaalvredebreuk

RODEN Maandagmorgen heeft de politie een 63-jarige vrouw uit Norg aangehouden. Ze bevond zich in het gemeentehuis, wilde de burgemeester spreken en uitte dreigende taal naar het personeel. Na een kort gesprek met een van de medewerkers werd haar verzocht het gemeentehuis te verlaten. Omdat ze dit weigerde, werd de politie gewaarschuwd en na meerdere vorderingen is ze aangehouden wegens lokaalvredebreuk.

Onwel geworden automobilist tegen boom

SMILDE Maandagavond reed een 62-jarige automobilist uit Bovensmilde over de Hoofdweg. Hij reed daar volgens getuigen langzaam de berm in en kwam tegen een boom tot stilstand. Vermoedelijke aanleiding is een hartaanval. Getuigen hebben de auto geopend en de bestuurder hulp verleend. Ambulancepersoneel kwam ter plekke om de reanimatie over te nemen. De man is daarna naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen gebracht.

Barbecue gestolen

EMMEN Maandagmiddag werd ontdekt dat vanaf het terrein van een bouwmarkt aan de Nijbracht een stenen barbecue was gestolen. Het hek bleek opengeknipt en de barbecue ter waarde van 120 Euro was verdwenen.

Aanhouding na huiselijk geweld

ASSEN Maandagnacht heeft de politie een 31-jarige man aangehouden wegens mishandeling van zijn partner. De man is ingesloten in afwachting van de verdere afhandeling van de zaak.

Rijbewijs kwijt na snelheidsovertreding

COEVORDEN Maandagmorgen raakte een 39-jarige automobilist uit Nieuw Buinen zijn rijbewijs kwijt op de N34. Hij reed daar met een snelheid van 153 kilometer per uur, en na staandehouding werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Bestemd voor de media

Wilt u in contact komen met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 13.00 uur.