Gemeente Haaren


bedankt!

Inwoners bedankt!

Stichting KICI Kledinginzameling wil van de gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor het in 2009 ingezamelde textiel.

Ondanks de economische crisis blijven de inwoners van onze gemeente hun weg naar de textielcontainer vinden. Over het jaar 2009 is er per inwoner ongeveer 4,2 kilogram textiel ingezameld, een prachtig resultaat maar natuurlijk is er nog altijd ruimte voor verbetering. Graag roepen wij de inwoners van Haaren op om ook in 2010 hun best te doen met de textielinzameling en te gaan voor de landelijke doelstelling van 5 kilogram textiel per inwoner.

Goede doelen

Niet alleen Stichting KICI maar natuurlijk ook de goede doelen die gesteund worden met de opbrengst van de textielinzameling, zijn blij met het mooie resultaat in Haaren. 100% van de opbrengst van alle door jullie ingezamelde kilo's textiel gaat naar vele goede doelen. U helpt door het inzamelen dus niet alleen uzelf, de gemeente en de mensen die de kleding weer gebruiken in Oost-Europa en Afrika maar ook verschillende goede doelen, zoals Het Nederlandse Rode Kruis, Unicef, War Child, SOS Kinderdorpen en ook kleinere goede doelen worden door Stichting KICI gesteund.

Het Nederlandse Rode Kruis, de nieuwe hoofdbegunstigde van KICI

Sinds september 2009 is het Nederlandse Rode Kruis de nieuwe hoofdbegunstigde van KICI. Om deze nieuwe samenwerking te benadrukken krijgt het logo van het Rode Kruis een prominente plek op de textielcontainers. De textielcontainer maakt deel uit van het straatbeeld en het is daarom belangrijk dat de containers er netjes en verzorgd bij staan. De textielcontainers worden binnenkort niet alleen voorzien van nieuwe stickers maar worden ook vervangen door volledig opgefriste exemplaren!

Hieronder vindt u alle locaties van de KICI textielcontainers in de gemeente Haaren:

Plaats

Straat

Toelichting

Aantal

Esch

't Nieuwland

n.v.t.


1

Haaren

Driehoeven

Naast de glascontainers


2

Haaren

Nemelaerstraat

Milieustraat


1

Helvoirt

Sint Jorisstraat

Bij de brandweerkazerne


1

Wat mag u allemaal in de textielcontainer doen?

Wel


· Kleding


· Schoenen (liefst per paar gebonden)


· Huishoudtextiel (handdoeken, theedoeken)


· Bedtextiel (lakens, hoezen, slopen)


· Gordijnen en vitrage

Alles schoon, in gesloten plastic zak.

Niet


· Natte kleding


· Vloerbedekking en tapijt


· Met olie en verf verontreinigd textiel


· Kussens, dekbedden en matrassen

Voor meer informatie over Stichting KICI kunt u kijken op www.kici.nl en www.jaarverslagkici.nl.