HillCreek Pictures exclusieve vertegenwoordiger Corbis.

04/05/2010 11:16

Hillcreek Pictures

Den Haag (3 mei 2010) - HillCreek Pictures kondigde vandaag aan de exclusieve vertegenwoordiger van Corbis in Nederland te zijn.

Vanuit deze nieuwe samenwerking zal HillCreek Pictures de rechten beheren van de historische en prijswinnende collectie commerciele fotografie en filmclips van Corbis in Nederland voor de reclame, marketing en media professionals. De samenwerking tussen Corbis en HillCreek Pictures is op 1 mei 2010 van start gegaan.

"We zijn erg blij met het partnerschap met Corbis en dat we naast onze bestaande collecties, World Portraits, VI Images en HillCreek Pictures 's werelds beste collectie visuele media kunnen vertegenwoordigen," zei Bas van Beek, Directeur van HillCreek Pictures. " Ons salesteam wordt uitgebreid met een aantal specialisten die de bijzondere collectie van Corbis heel goed kennen. De wereldberoemde foto's van bureaus als Bettman en Sygma, alsmede de right-managed creatieve collecties van Corbis als Blink, Crush en Ivy zijn hiermee in goede handen van enthousiaste fotokenners. Wij kunnen het de Nederlandse beeldgebruikers een stuk makkelijker maken en helpen bij het vinden van het juiste beeldmateriaal voor hun projecten."

Paul Harraghy, Director Global Channel Sales van Corbis: " HillCreek Pictures heeft zich bewezen op de Nederlandse markt en weet in de behoeften van de klant te voorzien. Wij hebben veel vertrouwen in de samenwerking met HillCreek Pictures."

Over HillCreek Pictures

Al vele jaren staat HillCreek Pictures bekend als een puur Nederlands foto(stock)bureau. Gepassioneerde fotoprofessionals bieden de Nederlandse creatieven en mediaprofessionals hoogwaardige stockfotografie. HillCreek Pictures biedt unieke collecties als die van World Portraits, een collectie foto's van mensen van over de hele wereld. De persoon op de foto krijgt een commissie van de verkochte rechten. VI Images, de beeldbank voor voetbal fotografie en de collectie life-style fotografie van HillCreek. Naast de verkoop van fotografie is HillCreek ook producent van fotografie. Foto's met een Europese of wereldse uitstraling, maar altijd met een Nederlands karakter.





http://www.hillcreekpictures.com