Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 04-05-2010

Politie arresteert Goirlenaar wegens bedreiging medewerker supermarkt

TILBURG: De politie heeft dinsdagmorgen rond 06.00 uur een 36-jarige man uit Goirle gearresteerd wegens bedreiging. De man ging maandagavond tegen 20.00 uur verhaal halen bij een personeelslid van een supermarkt aan de Korvelseweg. Hij bedreigde hem met de dood en reed daarna in zijn auto weg. De vriendin van de Tilburger was rond 16.30 uur betrapt op winkeldiefstal, in het bijzijn van twee kinderen. Ze had twee tubes gel in haar tas gestoken. De verdachte, die vond dat zijn vriendin onterecht beschuldigd werd, is ingesloten op het bureau.

Eindhovenaar (41) gearresteerd na mishandeling ex-vriendin

TILBURG: Een 41-jarige Eindhovenaar is maandagmiddag rond 17.45 uur aangehouden; de man meldde zich op het politiebureau in Tilburg-Zuid. De man wordt ervan verdacht zijn ex-vriendin te hebben mishandeld in haar woning in de Bouwmeesterbuurt. Dat gebeurde in de nacht van zondag op maandag. Na het incident nam hij hun zoontje mee waarover hij echter het gezag niet heeft. Uit onderzoek bleek dat de man naar een
familielid in Eindhoven was gegaan. Met tussenkomst van agenten van het korps Brabant Zuid-Oost besloot de verdachte zich uiteindelijk aan te geven op het bureau. Het zoontje is ongedeerd terug bij de moeder. De Eindhovenaar is in verzekering gesteld.

Drie Tilburgers opgepakt in woning met hennepkwekerij

TILBURG: De politie heeft dinsdagmorgen rond 09.30 uur drie Tilburgers (25, 35 en 39 jaar) aangehouden. Het drietal was aanwezig in een woning aan de Hieronymusstraat. De politie had een tip gekregen over een mogelijke hennepkwekerij. In het pand werd inderdaad een kwekerij met 610 hennepplanten aangetroffen. De planten en kweekapparatuur zijn afgevoerd en worden vernietigd. De drie mannen werden meegenomen naar het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 04-05-2010 12:13 | © Regio Midden en West Brabant |