Frank van der Heijden executive-consultant bij Calcasa

04/05/2010 13:12

ABF Valuation

Delft, 4 mei 2010

Frank van der Heijden wordt executive-consultant bij ABF Valuation (CALCASA)

Frank van der Heijden is sinds 1 mei 2010 executive-consultant bij ABF Valuation. Hij was tot zijn pensioen medio 2008 CEO van de ABN AMRO Hypotheken Groep. Hij kan bogen op een lange historie in de vastgoed en hypothekenbranche.

Frank van der Heijden vervulde vanaf 1986 diverse directiefuncties bij Bouwfonds. Hij speelde een leidende rol bij de integratie van de hypotheekactiviteiten van ABN AMRO en Bouwfonds en wist vervolgens als CEO de nieuwe organisatie tot een succesvol hypotheekbedrijf te ontwikkelen. In 2001 startte hij Moneyou, de eerste online hypotheekverstrekker van Nederland. Hij wist voorts Florius een stevige plaats op de Nederlandse hypotheekmarkt te geven. Momenteel is Frank van der Heijden commissaris bij de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG), Quion, TCN, de Hypothekers Associatie, Habion en de Alliantie.

Evert Van de Wauwer, directeur van ABF Valuation, is zeer verheugd: "Je kunt zonder overdrijving stellen dat Frank van der Heijden kan bogen op een zeer succesvolle loopbaan, een schat aan ervaring heeft en zeer goed is ingevoerd in de in de hypotheekbranche. De afgelopen jaren is ABF Valuation, onder meer dankzij het marktleidende CALCASA AVM, sterk gegroeid. We zijn zeer vereerd dat Frank intensief met ons wil samenwerken om de ambitieuze doelstellingen verder te realiseren en de organisatie optimaal vorm te geven".

Frank van der Heijden zegt:"Ik vind het zeer boeiend om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere groei van deze succesvolle jonge onderneming. Daarnaast is het fascinerend om te ervaren hoe de technologische innovaties van ABF een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering en transparantie van de vastgoed en hypotheekbranche."

Over ABF Valuation

ABF Valuation is een onderzoeksbureau gespecialiseerd in kwantitatief onderzoek en statistische modelbouw voor de Nederlandse woningmarkt. Met het door ons ontwikkelde CALCASA Automated Valuation Model zijn we marktleider in Nederland.

ABF Valuation levert innovatieve waarderingsoplossingen aan hypotheekverstrekkers, woningcorporaties, financiële dienstverleners, taxatiebureaus, makelaars, projectontwikkelaars, overheidsinstellingen en vastgoedfondsen. ABF Valuation maakt onderdeel uit van de ABF Groep, opgericht in 1981 en in 2007 zijn we een Strategische Alliantie aangegaan met Hometrack Data Systems uit Londen, marktleider op het gebied van geautomatiseerde woningwaarderingen in het Verenigd Koninkrijk

Voor meer informatie

ABF Valuation

Koornmarkt 41

2611 EB Delft

Telefoon: 015-2148834





http://www.calcasa.nl

http://www.abfvaluation.nl/