RTL Group

RTL 7 Sterrenteam richt pijlen op het WK

Een WK-single samen met Lee Towers, een eigen kledinglijn speciaal voor aankomende zomer en dan ook nog hier en daar een balletje trappen; het RTL 7 Sterrenteam heeft weer verschillende pijlen gericht op het WK.

'Allemaal Achter Oranje' is de titel geworden van de WK-single, waarbij niemand minder dan Lee Towers de lead vocals voor z'n rekening neemt. De song met als melodie 'Glory Hallelujah' is binnenkort al te downloaden via alle bekende websites.

De cameragenieke selectie heeft met Pantofola d'Oro een nieuwe kledingsponsor. Dit klassieke Italiaanse merk heeft exclusief voor het RTL 7 Sterrenteam een kledinglijn ontworpen met de titel Nederlands Artiesten Team, dat deze zomer in een beperkte oplage verkrijgbaar is, zie ook www.pantofoladoro.nl

Uiteraard wordt er ook gevoetbald. Zondag aanstaande spelen de sterren op de finaledag van het NK 5 tegen 5 in de Amsterdam ArenA, een initiatief van WK-sponsor Kia. Daarna is er ook weer een tour langs de amateurclubs in het land en deze zomer staat het RTL 7 Sterrenteam tevens tegen oud-FC Utrecht op de Open Dag van FC Utrecht.

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.