Welten
dinsdag 4 mei 2010

Persbericht
Grote tevredenheid over opleidingstrajecten Welten

Welten behaalt wederom CEDEO-erkenning

De opdrachtgevers van Welten Opleidingen die in het kader van het CEDEO-klanttevredenheidsonderzoek zijn ondervraagd over de Maatwerk- en Open Bedrijfsopleidingen, geven aan tevreden tot zeer tevreden te zijn over de opleidingen van en de samenwerking met Welten. Reden voor de Stichting CEDEO Welten voor de vierde maal op rij de CEDEO-erkenning voor haar Maatwerk Bedrijfsopleidingen toe te kennen. Voor de eerste maal ontvangt Welten een Erkenning voor Open Bedrijfsopleidingen; een activiteit waar Welten Opleidingen eind 2008 mee gestart is.

De stichting CEDEO heeft een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de opdrachtgevers en deelnemers van Welten Opleidingen voor de toekenning van de landelijke CEDEO-erkenning.
Bij het verrichten van het onderzoek nam de stichting aselecte telefonische interviews af met opleidingsinkopers bij opdrachtgevers van Welten Opleidingen. Daarbij werd ingegaan op de tevredenheid over de samenwerking met en de dienstverlening van Welten Opleidingen.Daarbij werd ingegaan op de tevredenheid, onderverdeeld in een tiental punten zoals het programma, de organisatie, het studiemateriaal en de prijs- en kwaliteitsverhouding.


---

------------------------------------------
Over Welten
Welten is bijna 20 jaar marktleider in het opleiden en detacheren van financieel specialisten voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Zowel de opleidingstrajecten als de interim-professionals van Welten zijn gericht op het gebied van zakelijk- en particulier bankieren, verzekeringen en pensioenen.

---

------------------------------------------