Politie Gelderland-Midden

Inbraak met geweld in Aerdt

Publicatiedatum: 4-5-2010 14:20:04

AERDT - Een 63-jarige vrouw en een 75-jarige man zijn in de vroege ochtenduren van dinsdag 4 mei slachtoffer geworden van poging tot diefstal met geweld in een woning aan de Aerdtsedijk in Aerdt. De vrouw, die bij de man op bezoek was, is daarbij lichtgewond geraakt. De man kwam met de schrik vrij. Van de dader ontbreekt op dit moment nog elk spoor.

De dader zou rond vier uur via een openstaand raam de woning van de 75-jarige man zijn binnengedrongen. Kort nadat de dader binnen was gekomen en door de vrouw werd ontdekt is er een schermutseling ontstaan waarbij de vrouw verwondingen heeft opgelopen. Kort daarna is de overvaller gevlucht. Voor zover nu bekend zonder buit. Een duidelijk signalement van de dader ontbreekt nog.

Getuigen
De politie is direct een onderzoek gestart. Zo wordt er bijvoorbeeld door de technische recherche gezocht naar sporen. Ook zoekt de politie naar mogelijke getuigen. Heeft u iets vreemds of verdachts gezien of gehoord rondom de Aerdtsedijk in Aerdt? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
(048457)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---