Politie Groningen

Politie onderzoekt tuinvernielingen in Winsum

Winsum, 04-05-2010 o De politie doet onderzoek naar een aantal vernielingen in de omgeving van de R. Praediniusstraat in Winsum. Afgelopen weekend, in de nacht van zaterdag op zondag, plunderden onbekenden enkele tuinen in deze straat. De gedupeerden hebben aangifte gedaan. De politie wil deze vernielingen oplossen en vraagt getuigen om informatie.

Degenen die verantwoordelijk zijn voor de vernielingen, hebben op diverse plaatsen planten en bomen uit tuinen getrokken. Ook zijn andere tuinattributen vernield. De schade loopt mogelijk op tot enkele duizenden euros. Een inwoonster van Winsum heeft de politie laten weten dat zij in de desbetreffende nacht in de omgeving in ieder geval drie jongens en een meisje heeft gezien. Mogelijk hebben zij meer informatie. De politie verzoekt hen dan contact op te nemen met de politie.

Personen die de politie meer kunnen vertellen over de vernielingen worden verzocht contact op te nemen. Dat kan via het politiebureau in Zuidhorn. De politie is bereikbaar via 0900-8844 (lokaal tarief).