Gemeente Lingewaard


Bekendmakingen / Ontwerp uitwerkingsplan 1e herziening Uitwerkingsplan Loostraat zuid, Huissen 2001, deelpl. Het Riet

Ontwerp uitwerkingsplan 1e herziening van het Uitwerkingslan (ex artikel 11 WRO) Loostraat zuid, Huissen 2001; deelplan Het Riet

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.6 jo 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerp uitwerkingsplan ter inzage ligt:

Ontwerp uitwerkingsplan 1e herziening van het Uitwerkingslan (ex artikel 11 WRO) Loostraat zuid, Huissen 2001; deelplan Het Riet Dit uitwerkingsplan beoogt de realisatie van 20 woningen mogelijk aan de oostzijde van de woonwijk Loovelden globaal gelegen tussen de Doormanstraat en de toekomstige Hertogkade te Huissen. Het voorliggende uitwerkingsplan betreft een herziening van het Uitwerkingsplan Deelplan Het Riet. Als gevolg van de huidige marktsituatie is de verkaveling gewijzigd ten opzichte van het uitwerkingsplan Deelplan Het Riet.

Inzage en zienswijzen
Het ontwerp-uitwerkingsplan 1e herziening van het Uitwerkingslan (ex artikel 11 WRO) Loostraat zuid, Huissen 2001; deelplan Het Riet met bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van donderdag 6 mei 2010 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:


- Het digitale ontwerp-uitwerkingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1705.18-ON01;
- Het ontwerp-uitwerkingsplan is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen en leven->projecten ruimtelijke ordening ->bekendmakingen-> ontwerp uitwerkingsplan 1e herziening van het Uitwerkingsplan Loostraat zuid, Huissen 2001, deelplan Het Riet);

- Zowel het digitale als analoge ontwerp-uitwerkingsplan ligt ter inzage bij de Gemeentewinkel Lingewaard te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11.

Belanghebbenden die het niet eens zijn met (onderdelen van) het plan kunnen binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van de Gemeentewinkel of met mevrouw G. Brandsma van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling telefoon (026) 326 0 165.

Bemmel, 5 mei 2010

Ontwerp besluit het Riet

Verbeelding het Riet


1e Herziening uitwerkingsplan