Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Winnaars eerste Tuin&Co Tuinawards bekend

Hoofddorp, 30 maart 2010 - Ter ere van het 25e nummer heeft Tuin&Co de eerste officiële Tuin&Co Tuinawards in het leven geroepen. Een vakjury nomineerde 18 kanshebbers in de categorieën beste winkelformule, merkgereedschap, planten, online shop, onderhoud en inrichting. En nu is het zover: de winnaars zijn bekend!
Het publiek, dat in elke categorie de favoriet mocht aanwijzen, heeft massaal gestemd. De winnaars zijn:

Winkelformule: Welkoop/Boerenbond. Een uitgebreide combinatie van producten voor tuin, dier en buitenleven. Merkgereedschap: PKS-bronzen tuingereedschap van Kopersporen. Bronzen tuingereedschap dat gemakkelijk werkt, scherp is en blijft, niet roest en goed is voor de grond. Planten: dropplant Agastache 'Kolibri', Kwekerij Kabbes. Een lang en rijk bloeiende plant die na vijf jaar nóg onbeschermd de winters overleeft. Online shop: www.vivara.nl. Verkoop van producten en planten voor de inrichting van een diervriendelijke tuin, met veel aanvullende informatie. Onderhoudsproduct: De Vierkante Meter Tuin, Welkoop/Boerenbond. Een vierkante meter tuin van latjes van larikshout die makkelijk zelf in elkaar te zetten is. Inrichting: Corsica Flower Bridge, Elho. Een opvallende pot voor elk type balkonreling, rond en vierkant.

In Tuin&Co nummer 5, dat vanaf 4 mei in de winkel ligt, worden de winnaars gepresenteerd.

Over Sanoma Uitgevers

Sanoma Uitgevers is met bijna 75 publiekstijdschriften, 180 websites, 15 mobiele sites en 9 apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma bereikt met alle media circa 90% van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder (bron NOM-STIR).

Sanoma weet wat er leeft. Bij lezers van tijdschriften, bij bezoekers van sites en evenementen. Sanoma weet hoe doelgroepen denken, wat ze doen en laten. En die kennis delen we graag met onze business partners.

In 2009 haalde Sanoma Uitgevers met haar dochters een omzet van 493,2 miljoen euro. Sanoma Uitgevers maakt deel uit van Sanoma Magazines, een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl

Follow us @
cid:image004.gif@01CABF76.DCD54150

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht