Persbericht

AXIANS krijgt Europese onderscheiding van Cisco
~ Netwerkspecialist benoemd tot Europese Commercial/Mid-market Partner of the Year ~

Utrecht, 4 mei 2010 - Netwerkspecialist AXIANS is uitgeroepen tot Europese Commercial/Mid-market Partner of the Year van Cisco. Managing Director Rob Wennekendonk van AXIANS kreeg de prijs uitgereikt tijdens de Cisco Partner Summit 2010 in San Francisco, door Chris Dedicoat, President European Markets, en Thierry Drilhon, Vice President, Worldwide Partner Organization, Europe van Cisco. AXIANS ontving in april al de award voor de Noord-regio, bestaande uit de Benelux-landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland.

Thierry Drilhon: "AXIANS is een van de partners die, ondanks de economische situatie, opnieuw sterke prestaties heeft neergezet. Het afgelopen jaar heeft AXIANS weer laten zien veel kennis en ervaring te hebben in onder andere unified communications, virtualisatie en datacenter services. Het brede dienstenportfolio is voor ons dan ook een belangrijke overweging geweest om deze award aan AXIANS toe te kennen."

Cisco reikt jaarlijks awards uit aan partners die een grote groei hebben gerealiseerd of zich op een andere manier hebben onderscheiden. AXIANS heeft in het segment Commercial /Mid-market het afgelopen jaar een omzetgroei van 30 procent gerealiseerd. Bovendien bestaat 40 procent van de Cisco-omzet van AXIANS uit de verkoop van Cisco's Advanced Technologies.

Rob Wennekendonk: "We waren al ontzettend trots op de award voor de Noord-Regio, vooral omdat het alweer het vijfde jaar is dat we een Cisco-award in ontvangst mochten nemen. Dat we er nu voor de eerste keer ook Europese erkenning bij krijgen, is helemaal fantastisch. Die award geeft dat lustrum een gouden randje."