Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Door: Brigitte van Tuijl
Datum: 04-05-2010

Vind je roeping - een e-course om je levensdoel te vinden

Brigitte van Tuijl heeft een e-course ontwikkeld waarmee je in 7 lessen ontdekt wat het doel van je leven is.

Iedereen heeft een bestemming. Iedereen heeft een roeping. Niet iedereen is zich daarvan bewust. Maar veel mensen merken wel degelijk dat ze 'iets' missen in hun leven en hun werk. Het gevolg is dat ze vastzitten in werk dat niet bij ze past en nooit het gevoel hebben dat ze voluit leven. Ze missen plezier, voldoening, energie en inspiratie.

Als je weet wat je roeping is en deze naar je werk vertaalt valt alles op zijn plek. Je verdient een goed inkomen met werk dat zin en betekenis voor je heeft. Wat je het allerliefste doet en het meest belangrijk vindt valt volkomen samen. Dit levert je enorm veel werkplezier en vervulling op.

Bovendien stelt het kennen van je roeping je in staat het leven te leiden dat wezenlijk bij je past. Alle reden dus om je roeping te vinden, maar hoe doe je dat?

Speciaal voor mensen die ernaar verlangen hun roeping te vinden heeft Brigitte deze e-course ontwikkeld. Deze cursus die je via de mail krijgt toegestuurd bestaat uit 7 lessen. Om de vier dagen krijg je via de mail een nieuwe les toegestuurd. In je eigen tijd en tempo maak je alle oefeningen. Een e-course is laagdrempelig, voor iedereen binnen en buiten Nederland toegankelijk en zeer betaalbaar. (deze e-course kost slechts 11 euro excl. BTW!)

De e-course 'Vind je roeping' is ontwikkeld door Brigitte van Tuijl. Sinds 2003 heeft zij een eigen bedrijf waarin ze mensen helpt ontdekken wat ze écht willen. Zij doet dat o.a. door middel van workshops, groepsprogramma's, en exclusieve trajecten. Ook heeft zij een boek en vele artikelen over dit onderwerp geschreven. Zij is erin gespecialiseerd om mensen op een praktische manier te helpen hun levensdoel te vinden, en dat te vertalen naar hun werk.

Je kunt je aanmelden voor deze e-course op de site http://www.brigittevantuijl.nl Je vindt de e-course via de homepage of onder het kopje 'Diensten'. Brigitte is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 071 - 513 02 76. Mailen kan naar brigitte@brigittevantuijl.nl