Persbericht

UC4 Software verbetert business intelligence en time to value met nieuwe Rapid Automation-oplossingen

~ nieuwe pakketten ondersteunen Informatica PowerCenter en SAP BusinessObjects ~

4 mei 2010 - UC4 Software, aanbieder van intelligent service automation en IT procesoptimalisatie-oplossingen, kondigt twee nieuwe Rapid Automation (RA)-pakketten aan voor het automatiseren van business intelligence (BI)- en data warehousing (DW)-processen, zowel on-premise als in de cloud. De oplossingen bevatten nieuwe agents voor Informatica PowerCenter en rapportage-, query-, en analysecapaciteiten van SAP BusinessObjects-oplossingen. De RA-pakketten automatiseren belangrijke elementen van business intelligence- en data warehousing-processen. Dit levert een workflow op die up-to-date en accurate rapportage oplevert, met een tijdsbesparing van 20%.

"UC4 haalt onzekerheden uit BI-rapportages en verzekert dat accurate informatie bij de juiste persoon terechtkomt, op het juiste moment", aldus Lennaert de Jong, Sales Manager Benelux & Nordics bij UC4 Software. "Deze nieuwe Rapid Automation-oplossingen integreren BI- en data warehousing-tools in de procesoptimalisatie van de onderneming, of deze nu on-premise is, of in de cloud."

UC4 Rapid Automation-pakketten combineren de UC4 V8 Automation Engine, applicatie-specifieke agents en fast-start proces-templates. Dit maakt de inzetbaarheid eenvoudig, reduceert kosten en verbetert de time to value. Met de nieuwe Rapid Automation-pakketten voor BI en DW kunnen klanten nu:


* ETL- en rapportageprocessen integreren in hun procesoptimalisatiestrategie
* hun productiviteit verhogen door handmatige integratieprocessen uit te bannen
* automatisch accurate en betrouwbare rapportages genereren

Meer informatie over UC4 Rapid Automation-pakketten is beschikbaar op: http://www.uc4.com/products-solutions/uc4-rapid-automation-packages.html.

"Onze klanten vertrouwen op Informatica PowerCenter om toegang tot hun data te krijgen en deze te kunnen integreren en inzetten waar en wanneer het nodig is", aldus Stuart Horne, Vice President, Software & Technology Alliances, Commercial Use & OEM Sales bij Informatica Corporation. "UC4's automation-technologie in combinatie met Informatica PowerCenter biedt klanten een aantrekkelijke, eenvoudig te gebruiken oplossing voor het integreren van ETL-workflows in hun enterprise process automation-strategie."

"Accurate, up-to-date data is cruciaal voor het nemen van de juiste beslissingen", aldus Sven-Hendrik Sann, OEM manager voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bij SAP Duitsland. "UC4's automation-technologie, in combinatie met de rapportage-, query- en analysemogelijkheden van SAP BusinessObjects-oplossingen, stroomlijnt het rapportageproces verder en zorgt ervoor dat onze klanten de juiste data op het juiste moment tot hun beschikking hebben."

Prijzen en beschikbaarheid
De RA-pakketten voor BIDW van UC4 zijn vanaf heden beschikbaar tegen een prijs van ¤30.000.

Meer informatie over Intelligent Service Automation en UC4 V8, UC4's automation-platform, is beschikbaar op: http://www.uc4.com/nl