Catalpa Kinderopvang scoort goed in onderzoek Klantgerichtheid


HENGELO, 20100504 -- Catalpa Kinderopvang heeft de tweede plaats behaald in de top vijf van best scorende kinderopvangondernemingen op het gebied van klantgerichtheid.

Ieder jaar doet Buitenhek Management & Consult een onafhankelijk onderzoek naar klantbenadering in de kinderopvangbranche. In maart/april van dit jaar heeft dit onderzoek plaatsgevonden onder honderd kinderopvangaanbieders in Nederland. Doelstelling van dit onderzoek is het meten van de toegankelijkheid en klantbenadering van kinderopvangaanbieders sinds de komst van de nieuwe wet Kinderopvang. Het onderzoek wordt gedaan met een " mystery guest" die op zoek is naar kinderopvang in zijn/haar woonomgeving. In een periode van acht weken is twee keer telefonisch contact gezocht met de betreffende aanbieder. Het onderdeel toegankelijkheid van de organisatie en het onderdeel klantbenadering werden tegen het licht gehouden. Op beide onderdelen behaalde Catalpa Kinderopvang een heel mooi resultaat.

Catalpa is een landelijke organisatie voor kinderopvang. Zij biedt opvang aan kinderen van 0-13 jaar. Catalpa Kinderopvang Zuid-Nederland is met kindercentra vertegenwoordigd in de regio's Den-Bosch, Nijmegen, Arnhem en Deventer.
Catalpa werkt volgens het principe van ontwikkelingsgericht werken, waarbij op het
individuele ontwikkelingsniveau van ieder kind wordt ingespeeld om het kind optimaal te laten ontwikkelen.

Catalpa Kinderopvang





Ingezonden persbericht