Studentbedrijf WithU maakt applicatie voor locatiegebaseerd daten


Locatiegebaseerd daten wordt de nieuwe rage

AMERSFOORT, 20100504 -- WithU Student Company is sinds 20 maart op de markt met een nieuw innovatief product. Een gratis locatie gebaseerde date applicatie voor gebruik op de mobiele telefoon. WithU speelt hiermee in op de stijging in het gebruik van mobiel internet en de aanhoudende interesse voor datingsites.

WithU is een locatiegebaseerd mobiel dating programma. Door middel van deze applicatie kunnen mensen actief daten. Het programma ziet namelijk waar je op dat moment bent en wie er bij jou in de buurt is.

Met de applicatie wil WithU anders zijn dan grote spelers als Lexa en Relatieplanet. Met de locatiegebaseerdheid is dat ook gelukt. Gebruikers kunnen te allen tijde kijken of er leuke andere singles in de buurt zijn. Loop je in de stad, kan je op dat moment kijken of iemand interesse heeft wat met je te gaan drinken.

Het programma bepaalt waar je bent en hoever je bij andere gebruikers vandaan bent aan de hand van gps of de zelf opgegeven locatie. Daarnaast kijkt WithU door middel van de opgegeven interesses hoeveel gebruikers met elkaar matchen. Dit wordt weergegeven middels een percentage. Een laag percentage zal weinig de moeite waard zijn en een hoog percentage nodigt natuurlijk snel uit tot een date.

WithU