Ingezonden persbericht


Persbericht
3 mei

G4S beveiligt Giro d'Italia 2010 in Amsterdam

G4S bereidt zich voor op de beveiliging van de Giro d'Italia 2010 in Amsterdam. Dit prestigieuze wielerevenement vindt plaats van 8 tot en met 10 mei 2010 en start in Amsterdam. Op deze dagen zal G4S, in samenwerking met de Gemeente Amsterdam en Investicon, zorgen voor een verantwoord en veilig verloop van het evenement. G4S zet hiervoor ruim 500 beveiligers in die tevens als gastheer optreden.

Amsterdam is van oudsher een fietsstad. Het is daarom een hele eer dat de Giro d'Italia dit jaar mag starten in Amsterdam. De gemeente Amsterdam verwacht in het Giro-weekend zo'n half miljoen bezoekers. G4S is er trots op om te mogen bijdragen aan een succesvol verloop van zo'n geweldig publieksevenement.

De Giro d'Italia is het tweede grote publieksevenement dat G4S beveiligt. In januari heeft G4S een overeenkomst gesloten met Stichting Sail Amsterdam voor de beveiliging van het nautisch evenement SAIL 2010, dat in augustus dit jaar plaatsvindt. Met de sponsoring van het WK schaatsen eerder dit jaar en de beveiliging van SAIL 2010 en Giro d'Italia laat G4S zien zich verbonden te voelen met de sportwereld.

Einde persbericht

()

G4S
G4S is specialist op het gebied van beveiliging en veiligheid en biedt een uitgebreid producten- en dienstenpakket voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van advies tot en met uitvoering. G4S is beursgenoteerd in Londen en Kopenhagen en is wereldmarktleider met 590.000 medewerkers en activiteiten in ruim 110 landen. In Nederland is G4S marktleider met 9000 medewerkers.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht