Schrijf geschiedenis met Pêche Mel Bush

04/05/2010 15:40

FIELD / URBAN COMMUNICATION

www.schrijfgeschiedenis.be: dé kans op eeuwige roem !

De gloriedagen voor de Belgische bierliefhebber zijn aangebroken . Wie Pêche Mel Bush, het nieuwe bier van Brouwerij Dubuisson, de naam en faam geeft die het toekomt, maakt kans op een plaats in de geschiedenisboeken. Door Pêche Mel Bush te introduceren bij vrienden en in cafés, zijn namelijk punten te verdienen. De winnaar krijgt een standbeeld en zijn gewicht in Pêche Mel Bush.

Brouwerij Dubuisson is de oudste brouwerij van Wallonië. Dat belet hen echter niet om de blik volledig op de toekomst te richten. In april van dit jaar kwam Dubuisson al tegemoet aan studenten door Pêche Mel Bush officieel op te nemen in hun gamma. Het nieuwe bier is immers gebasseerd op op een cocktail van Bush Amber en perzikgeuze die studenten 20 jaar geleden introduceerden op een universiteitscampus. Nu kunnen ze dus eindelijk klinken op hun zege, want met schrijfgeschiedenis.be gaat Dubuisson nog een stapje verder. De consumentenactie geeft Belgische jongeren de kans om dankzij hun studentikoze uitvinding beroemd te worden.

De spelregels

Wie de meeste punten scoort, die wint. Die punten kunnen deelnemers op verschillende manieren verdienen. Het bier bekend maken via mail of op facebook is goed voor twee punten per overtuigde vriend. De doorzetters die echt voor de overwinning gaan, kunnen zich beter richten op cafés. Per overtuigde cafébaas die Pêche Mel Bush op de kaart zet, zijn maar liefst 100 punten te verdienen.

In ruil voor de inzet ontvangt elke deelnemer kortingsbonnen ter waarde van 1¤ per krat Pêche Mel Bush. Cafébazen die zich laten overtuigen krijgen op hun beurt een gratis bak als ze zich laten fotograferen met de deelnemer.

The winner takes it all

De gelukkige winnaar wordt meer dan rijkelijk beloond. Hij wint zijn gewicht in Pêche Mel Bush (net als de rest uit de top-10) en zijn foto zal prijken op duizenden flesjes van het nieuwe bier. Last but not least ziet hij zijn eigen standbeeld eerst zes maanden lang tentoongesteld in het museum van Brouwerij Dubuisson alvorens het hem overhandigd wordt.

Perscontact :

Urban Communication

Alexia Schamisso

02 478 78 38

alexia@urbancommunication.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel