Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Raamsdonksveer, 4 mei 2010

De drie finalisten in de verkiezing KriDaTie JongTalentTrofee 2010 zijn bekend!

De KriDaTie JongTalentTrofee wordt uitgereikt aan ambitieuze en talentvolle jonge vrouwen (maximale leeftijd 30 jaar), die onderweg zijn naar de Top!

Na een spannende voorronde strijden de volgende toptalenten om de KriDaTie JongTalentTrofee 2010: (in alfabetische volgorde)

* Kirstin Alink, manager Capital Management, Fortis Bank Nederland
* Louise van Nispen, director Reed Business Events, Reed Business
* Yvonne Snijders, accountmanager Formule & Franchise Arrangementen, ABN AMRO Bank

Jury
De jury bestaat uit: Lidewey van der Sluis (Hoogleraar Strategisch Talent Management aan de Nyenrode Business Universiteit, tevens directeur en oprichter van het Powerhouse 'Competing for Talent'), Martijn Tubbergen (Etnische vrouwelijke manager van het jaar 2009 en algemeen directeur van de instelling voor gesloten jeugdzorg Almata) en Els van Noorduyn (mede-oprichter en -eigenaar van KriDaTie, bureau voor talentmanagement). De jury bepaalt welk talent de eerste KriDaTie JongTalentTrofee in ontvangst mag nemen.

Slotmanifestatie
De winnares wordt tijdens de Nationale Dag voor Vrouwelijke Managers op donderdag 10 juni 2010, in een feestelijke ambiance op het Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort bekend gemaakt.

Thema
Het thema voor de Nationale Dag voor Vrouwelijke Managers 2010 is: Leadership anno 2010 - Een vrouwelijke blik in de directiekamer van de toekomst. Hoe leiderschap er in de toekomst gaat uitzien, is een vraag voor iedereen en wat diversiteit daarbij voor rol speelt, is een issue voor vrouwen én mannen. Het onderwerp staat in ieder geval garant voor een boeiende discussie!

Organisatie
De verkiezing wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd en is gekoppeld aan de verkiezing Topvrouw van het Jaar, welke dit jaar voor de zesde keer plaats vindt. De organisatie is in handen van (Vrouwelijke) Managers Netwerk Nederland.

Managers Netwerk Nederland is een netwerkorganisatie die door middel van themabijeenkomsten, seminars, workshops en dinerbijeenkomsten, managers uit het bedrijfsleven, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen de gelegenheid biedt elkaar te ontmoeten. Daarnaast heeft Managers Netwerk Nederland reeds 13 jaar de organisatie in handen van de verkiezing Topman van het Jaar.