Gemeente Hoorn

Binnenstadstuinfair op woensdag 5 mei

Op woensdag 5 mei organiseert de gemeente Hoorn samen met Binnenstadsmanagement Hoorn voor de tweede keer de Binnenstadstuinfair. Deze tuinfair vindt van 10.00 tot 17.00 uur plaats in het centrum van Hoorn. Op deze tuinfair staat het buitenleven centraal.

Er is een divers aanbod van planten, struiken, zaden, bloembollen, tuindecoratie en tuinbenodigdheden. Daarnaast zijn er informatiestands, presentaties en workshops van de Hoornse afdeling van Groei & Bloei. Wilt u zelf planten aanbieden? Verguut u dan niet in te schrijven via www.edithhartog.nl

Kermis en wandelingen
Voor de kinderen is er een kermis op het Dal, voor de attracties moet betaald worden. Vereniging Oud Hoorn organiseert stadswandelingen die langs binnenstadstuinen en hofjes gaan. Deze wandelingen starten bij de kraam van Oud Hoorn bij de ingang van het Dal (tegenover Coenstad). Een wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en start ieder uur tussen 11.30 en 15.30 uur. Deze activiteit is gratis.

Overige activiteiten
De Binnenstadstuinfair vindt plaats op de Gedempte Turfhaven en de Gouw tussen 10.00 en 17.00 uur. Kijk voor de overige activiteiten in de bevrijdingskrant die deze week in de bus valt of bekijk het digitale exemplaar van de bevrijdingskrant.

Download de bevrijdingskrant, een overzicht van de activiteiten in Hoorn, Blokker en Zwaag op 4 en 5 mei.

Laatste wijziging van deze pagina: 27 april 2010 Terug
Omhoog