RTL Group

'Gordon Ramsay's Cookalong Live' exclusief bij RTL Lounge

Het populaire TV-kookevent Gordon Ramsays Cookalong Live is binnenkort ook in Nederland te zien. Vanaf woensdag 5 mei start deze Britse succesreeks exclusief bij RTL Lounge, waarin de beroemde meesterkok Gordon Ramsay de kijker aanspoort om samen met hem een smakelijk driegangen diner te bereiden. Vanuit de TV-studio neemt Ramsay de kijker acht weken lang stap voor stap mee om in minder dan een uur drie maaltijden klaar te maken.

In het bijzijn van een Britse celebrity leert Ramsay de kijker in korte tijd de fijne kneepjes van het vak en staat hij tevens in contact met tientallen deelnemende kijkers. Via een live verbinding houdt Ramsay vinger aan de pols in al deze keukens en spoort hij de wanne be koks aan om het diner binnen een kort tijdsbestek op tafel te zetten. Op de schermen in de studio kan de kijker meegenieten van de stress die hierbij komt kijken én de vreugde wanneer het uiteindelijk is gelukt.

Gordon Ramsays Cookalong Live trok op de Britse zender Channel 4 een miljoenenpubliek en scoorde week na week ver boven het gemiddelde van de zender. Ook in Amerika en Australië is het een grote hit.

Vanaf woensdag 5 mei is het ook in Nederland zover: de kijker kan de TV verplaatsen naar de keuken en realtime leren koken van de vurige meesterkok. Voor één ding zijn zij dan in elk geval behoed: Ramsays scherpe tong houden zij letterlijk op afstand.

Voor een voorproefje van Gordon Ramsays Cookalong Live klik hier.

Uitzending: RTL Lounge, wekelijks vanaf woensdag 5 mei, tussen 21.00 en 22.00 uur.

---

RTL Lounge is te ontvangen door abonnees van UPC met een Royaal pakket, door Ziggo-klanten met een Film & Entertainment pakket of een Digitaal Totaal pakket en bij Caiway voor abonnees met een Delight pakket of de bundel Complete. Binnenkort is de digitale zender ook voor abonnees van Delta te ontvangen.

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, tel: 035 - 6718598, karin.bouwknegt@rtl.nl.