Ingezonden persbericht

SEBASTIAAN LABRIE PRESENTEERT BEVRIJDINGSPOP VOOR RTV N-H

Op 5 mei doet RTV Noord-Holland verslag van het Bevrijdingspopfestival in Haarlem. Sebastiaan Labrie presenteert live vanuit Haarlem de concerten van onder meer Junkie XL en JURK! Het is de eerste keer dat Labrie voor RTV Noord-Holland presenteert.

De in Haarlem opgegroeide Labrie vindt het mooi dat hij dit jaar Bevrijdingspop kan verslaan. "Als veertienjarige jongen liep ik al met mijn vrienden rond op Bevrijdingspop. Ik ben zelf gek op muziek, dus ik vind het hartstikke leuk dat ik dit voor RTV Noord-Holland mag doen." Labrie presenteerde o.a. Holy Shit! (KRO) en 3 op Reis (LLink, met Floortje Dessing) en reist daarmee de hele wereld rond.

RTV Noord-Holland doet dit jaar weer verslag van Bevrijdingspop. Naast heel veel muziek in de live-uitzendingen ook backstage interviews met artiesten en achtergrondreportages over de vrijwilligers.

De uitzendingen van Bevrijdingspop worden mogelijk gemaakt door extra financiering van de Provincie Noord-Holland. Kijk voor meer informatie op http://www.rtvnh.nl/programmas/programma/index.asp?showid=167.

Live-registratie van 'Bevrijdingspop':
woensdag 5 mei om 18, 21 en 00 uur op RTV Noord-Holland.
In de nacht en op donderdag worden de uitzendingen herhaald.



Ingezonden persbericht