Ingezonden persbericht


Utrecht, 1 april 2010

Het perfecte Vaderdagcadeau!

Voetbalfan
Een reisgids Europa voor echte liefhebbers

Voetbalfan
Daniel Ford en Bill Edgar
Paperback met flappen, 224 pagina's
ISBN 978 90 215 4766 4
Prijs: ¤ 17,50
Verschijningsdatum:
5 mei 2010

Voetbalwedstrijden kijken op televisie of in het eigen stadion is fantastisch, maar de echte voetbalfan wil wel eens iets extra's! Steeds meer liefhebbers gaan op reis om hun club te zien spelen in het buitenland. Voor hen is er Voetbalfan: de ultieme gids om alles uit een voetbaltrip te halen.

Vlaggen, spandoeken en spreekkoren: een wedstrijd leeft pas echt als je midden in het stadion zit. Wie van plan is zijn team door Europa te volgen en zich wil voorbereiden op een bezoek aan diverse voetbaltempels, zit met Voetbalfan zeker goed. Het boek biedt informatie over 26 landen, 49 steden en 61 voetbalclubs en stadions in Europa en geeft daarnaast veel originele voetbalfantips en andere recreatiemogelijkheden.

Voetbalfan neemt de liefhebber mee op reis, van Barcelona en Real Madrid naar IFK Gothenburg en ons eigen Ajax. Het boek is rijk geïllustreerd met prachtige foto's van de stadions, de briljante acties die daarin hebben plaatsgevonden en de sterspelers die er hun beste wedstrijden speelden. Voetbalfan is een uniek document voor iedereen met een passie voor voetbal. Ook fans die niet op reis gaan zullen Voetbalfan weten te waarderen: voor hen is het een unieke verzameling van voetbalclubs en hun stadions.