Ingezonden persbericht


Persbericht

19 april 2010

Interactief volleybaltoernooi in de strijd tegen aids

Gorinchem - Op woensdag 5 mei 2010 organiseert Woord en Daad een interactief volleybaltoernooi met o.a. films, workshops en muziek in Kees Boekehal in Bilthoven.

Onder de slogan "'t Gaat niet om eer of trofee, maar om de strijd tegen hiv, dus doe mee!" wordt op 5 mei 2010 een Act Positive volleybaltoernooi georganiseerd. In een sportieve setting wordt aangedacht gevraagd voor de strijd tegen hiv/aids onder jongeren. Er is naast het volleyballen ruimte voor film en muziek en workshops. Verder zijn de stands van Woord en Daad en Act Positivie ook aanwezig.

Act Positive is een bewustwordingscampagne onder Europese jongeren over de hiv/aids problematiek in ontwikkelingslanden. Deze campagne, die tot en met dit jaar duurt, wordt uitgevoerd door de Nederlandse ontwikkelingsorganisaties Woord en Daad, Tear en ZOA Vluchtelingenzorg, het Duitse Kindernothilfe en ACET uit Slowakije. De campagne wordt ondersteund door de Europese Unie.

Meer informatie
Het toernooi begint op 5 mei vanaf 13.00 uur en duurt tot 20.30 uur en vindt plaats in Kees Boekehal, Kees Boekelaan 18 in Bilthoven.




Ingezonden persbericht