Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van straatroof

Eindhoven Woensel Noord , 05-05-2010 o De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een beroving op Winkelcentrum Woensel op dinsdagavond rond 22.55 uur.

Op dat tijdstip ging een 34-jarige Eindhovenaar pinnen bij een automaat aan de parkeerplaats van het winkelcentrum aan de zijde van de Genovevalaan. Toen hij bezig was met pinnen kwam een persoon achter hem staan, die duwde iets in zijn rug en vroeg om geld. De man wist de persoon af te weren en naar zijn auto te vluchten. Daarbij kreeg hij wel een klap. Uiteindelijk bleek het om vier daders te gaan. Zij pakten het geld dat nog uit de automaat stak en gingen er vandoor in de richting van de Diekirchlaan. Er is een summier signalement van de daders: alle vier hadden ze een donkere huidskleur. Twee van hen waren rond de 20 jaar. Een van deze twee had een lang en smal postuur en was rond de 1.85 meter lang. De ander was rond de 1.70 meter lang.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van de beroving of mensen die iets weten dat er mogelijk mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen via 0900 - 8844. Anoniem bellen kan ook op het nummer: 0800 -
7000.