Politie Noord- en Oost Gelderland

Lochem - Rijden onder invloed alcohol                     

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 5 mei een 32-jarige man uit de Lochem aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.


De automobilist werd rond 01.30 uur staande gehouden aan de Larenseweg in Lochem. Een blaastest op straat gaf aan dat hij onder invloed van alcohol was. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,1 blies. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Almen - Poging inbraak woning                             

Dinsdagmiddag 4 mei is er aangifte gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de Almenseweg in Almen.


De poging tot inbraak heeft rond 14.00 uur plaatsgevonden. De bewoonster van de woning gaf aan dat zij geluiden vanuit de kelder hoorde en bij het kelderraam bewegingen waarnam. De politie is op zoek naar getuigen of tips. Men kan zich hiervoor melden op 0900-8844.

Twello - Poging inbraak bedrijfspand                      

In de nacht van dinsdag op woensdag 5 mei is er een poging tot inbraak gedaan in een bedrijfspand aan de Engelenburgstaat in Twello.


De melding van de poging tot inbraak kwam bij de politie om 23.45 uur binnen. Men heeft een gat in het gaas gemaakt en is vermoedelijk zo op het terrein gekomen. Waarschijnlijk is men via een opengebroken raam in het kantoor gekomen. Het hele kantoor is doorzocht. Vooralsnog is het niet bekend of men iets heeft meegenomen. De politie heeft de poging tot inbraak in onderzoek en is op zoek naar getuigen of tips. Men kan zich hiervoor melden op 0900-8844.




---- --