Politie Noord- en Oost Gelderland

Doetinchem - Rijden onder invloed alcohol                 

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 5 mei een 20-jarige man uit de gemeente Oude IJsselstreek aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.


De automobilist werd rond 03.15 uur staande gehouden aan de C. Missetstraat in Doetinchem. Een blaastest op straat gaf aan dat hij onder invloed van alcohol was. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,1 blies. Het rijbewijs van de man is ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Doetinchem - Ongeval fietsers                             

Bij een ongeval tussen twee fietsers op dinsdag 4 mei in Doetinchem is een 79-jarige man uit Doetinchem gewond geraakt.


Op de kruising tussen de Boddens Hosangstraat en de Normandiestraat kwam een 85-jarige fietser uit Doetinchem rond 13.45 uur in botsing met de 79-jarige fietser uit Doetinchem. De 79-jarige man is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Terborg - Dief aangehouden                                

De politie heeft op dinsdag 4 mei een 29-jarige man uit Doetinchem aangehouden op verdenking van diefstal van een tas uit een auto in Terborg.


Surveillerende agenten werden rond 15.45 uur op de Hoofdstraat in Terborg aangesproken door een 42-jarige vrouw uit Doetinchem. Zij gaf aan dat haar tas zojuist uit de auto gestolen was. Dankzij het duidelijke signalement van de dader kon de politie de man snel vinden. De man is in de Bosboomstraat in Terborg aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.




---- --