Politie Gelderland-Zuid
100505 Postbezorger beroofd van fiets

Nijmegen, 05-05-2010 o Dinsdagmiddag werd een postbezorger op de Varenstraat beroofd van zijn fiets. De politie is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen.

Rond 12.00 uur fietste de postbezorger over de Varenstraat in de richting van de Nieuwe Nonnendaalseweg. Ter hoogte van de Mirtestraat wilde hij zijn fiets neerzetten om post te bezorgen. Op dat moment werd hij bij zijn nek beetgepakt en van de fiets getrokken. Daarbij viel hij op de grond. Toen hij weer opstond waren de onbekende persoon en zijn fiets weg.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Van de dader is vrijwel niets bekend. Wel zou de persoon een zwart, gewatteerd jack met capuchon dragen. Op de fiets zaten op het moment van de beroving fietstassen van TNT Post.

Getuigenoproep

Was u getuige van deze beroving? Hebt u rond dat tijdstip een persoon met een fiets gezien met fietstassen van TNT Post? Of hebt u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Belt u dan met het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem, op telefoonnummer 0800-7000.

(10)

Laatst gewijzigd 05-05-2010 11:54 | © Regio Gelderland-Zuid |