Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Man gewond na aanrijding

Publicatiedatum: 5-5-2010 12:16:33

ARNHEM - Een 51-jarige man uit Arnhem is dinsdag 4 mei omstreeks 14.30 uur licht gewond geraakt toen hij met zijn fiets op het fietspad van de Zijpendaalseweg richting de Amsterdamseweg reed.

Een 32-jarige Arnhemmer zou op de kruising Zijpendaalseweg met de Bouriciusstraat met zijn bestelbus stil hebben gestaan, waarbij de achterzijde van zijn voertuig deels op het fietspad stond. De fietser is vermoedelijk tegen de bestelauto aangereden en liep hierbij verwondingen op aan zijn duim.
(048807)


Rivierenland

---

Vierjarige jongen gewond bij verkeersongeval

Publicatiedatum: 5-5-2010 11:56:02

ELST - Bij een verkeersongeval op de Ganzewei op dinsdag 4 mei rond 16.30 uur is een 4-jarig jongetje uit Elst gewond geraakt.

Een 53-jarige bestuurster uit Elst reed met haar auto over de Bussel richting De Wuurde. De vrouw zou het jongetje hebben zien staan wachten bij het zebrapad ter hoogte van de Ganzewei. Hierop zou zij snelheid hebben geminderd, maar hoorde ineens een klap. Zij verklaarde dat ze het jongetje niet had zien oversteken. Het jongetje is met verwondingen aan zijn been per ambulance overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis. Ook klaagde hij over pijn aan zijn hoofd. De verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. (048843)