Overname Daldoss onderhoudscontracten door DEVENCO

05/05/2010 12:58

Devenco Liftsystemen

Hoevelaken, 5 mei 2010


--

DEVENCO ook officieel dealer van Daldoss producten

DEVENCO is vanaf april 2010 officieel dealer van alle Daldoss producten in Nederland. Daldoss Elevetronic Spa is een Italiaans, internationaal gericht, concern. Daldoss Elevetronic Nederland stopt met het onderhoud aan liften op de Nederlandse markt. DEVENCO neemt per direct alle lopende onderhoudscontracten van Daldoss Elevetronic Nederland BV over.

DEVENCO is in april de samenwerking aangegaan met Daldoss Elevetronic Nederland BV en Daldoss Elevetronic Spa. Daldoss is al jaren een gerenommeerd merk in de platformliften en goederenliften. Daldoss Elevetronic Nederland BV heeft het afgelopen jaar met verschillende partijen gesproken om te kijken of er een goede partner is die de productvoering kan overnemen, en die tevens het onderhoud aan bestaande Daldoss producten bekwaam kan uitvoeren.

Uiteindelijk hebben Daldoss Elevetronic Nederland BV en Daldoss Elevetronic Spa, in DEVENCO, de juiste partner gevonden. DEVENCO wordt officieel dealer van alle Daldoss producten en zij nemen per direct alle lopende onderhoudscontracten over van Daldoss Elevetronic Nederland BV.

Daldoss Elevetronic Spa is een bekend merk in de liftenbranche met kwalitatief mooie producten die het bestaande assortiment van personenliften en roltrappen van DEVENCO versterken en aanvullen. "Hierdoor kunnen wij onze klant op grote schaal bedienen" aldus Peter Weijermans directeur van DEVENCO. In de zoektocht van DEVENCO naar mooie producten is duurzaamheid altijd een belangrijk aspect. Dat betekent dat ze gaan voor veiligheid en toepassing van duurzaam, bestendige materialen. Ook wordt er kritisch gekeken naar onderhoudsmogelijkheden. DEVENCO wil namelijk zelf garant kunnen staan voor het onderhoud.

Sinds 2006 maakt DEVENCO deel uit van het Spaanse MP Lifts, dat op haar beurt onderdeel is van MacPuarsa S.A. Dit bedrijf, met het hoofdkantoor in Sevilla en verschillende fabrieken in Spanje, is een internationale speler op de liftenmarkt. DEVENCO, van oorsprong een puur Nederlands bedrijf, profiteert maximaal van de wereldwijde expertise die MP Lifts heeft opgebouwd.


--

Onderschrift foto: met van links naar rechts Peter Weijermans, directeur Devenco en Julio Baldessari, Manager of Daldoss Elevetronic S.p.A.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.devenco.nl