Politie Kennemerland


Bekeuringen bij verkeerscontroles

Kennemerland, 05-05-2010

UITGEEST, 4 mei De politie heeft dinsdagavond bij een snelheidscontrole op de Provinciale weg in totaal 36 overtreders betrapt. 1017 Passanten reden tussen 19.20 uur en 21.20 uur voorbij de radarauto. De hoogste snelheid was 112 km per uur terwijl 80km is toegestaan. Alle betrokken bestuurders krijgen hun bekeuring thuisgestuurd.

HEEMSKERK, 4 mei Bij een verkeerscontrole op de Communicatieweg hoefden agenten dinsdagmiddag slechts in zes gevallen bekeurend op te treden. 475 Bestuurders reden voorbij de controlelocatie. Twee bestuurders hadden hun autogordel niet om, twee bromfietsers droegen geen helm en twee bestuurders hebben een boete gekregen omdat zij niet handsfree aan het telefoneren waren. De betrokkenen kregen hun bekeuringen direct mee.

BEVERWIJK, 4 mei De politie hield dinsdagmiddag een snelheidscontrole met lasergun op de A22. Hierbij werd de snelheid gemeten van het verkeer komende uit de richting van de Velsertunnel en gaande in de richting van de A9. Van de 2395 passanten reden er tien te hard. De hoogste snelheid was 156 km per uur. De betrokken bestuurders krijgen binnenkort hun boete thuisgestuurd.