Politie Zeeland


---


W-844-2010 Gewapende overval in Vlissingse woning
Dinsdagavond omstreeks 22.40 uur heeft een gewapende overval plaatsgevonden in een woning aan de Mesdaglaan in Vlissingen.
Een 72-jarige man is bij de overval lichtgewond geraakt. Hij is door ambulancemedewerkers aan zijn verwondingen behandeld. Uit de woning is een onbekend geldbedrag weggenomen tijdens de overval.

De technische recherche heeft onderzoek in en om de woning gedaan, ook heeft een politiehond naar sporen gezocht. Door agenten is een buurtonderzoek gehouden waarbij diverse getuigen zijn gehoord.

W-845-2010 rijbewijs ingevorderd van dronken bromfietser
In de nacht van dinsdag op woensdag is door agenten van de Zeeuwse politie het rijbewijs ingevorderd van een 62-jarige bromfietser uit Oost-Souburg.
De man reed, omstreeks 02.00 uur, over de Burgemeester Stemerdinglaan in zijn woonplaats toen hij werd staandegehouden door surveillerende agenten. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij bijna drie keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij inleveren bij de agenten.

O-846-2010 Inbraak in woning, Goes
In een woning aan de Patijnweg is dinsdag tussen 13.30 en 22.00 uur ingebroken.
Vermoedelijk is/zijn de dader(s) door een raam te forceren de woning binnengegaan. Uit de woning zijn geld en sieraden gestolen. Door de Zeeuwse politie wordt een buurtonderzoek gehouden en ook neemt de technische recherche van de Zeeuwse politie sporen af in en om de woning.




Politie Zeeland