Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout , 05-05-2010

Man in bezit van GHB aangehouden

DONGEN: De politie kreeg dinsdag om 22.30 uur melding bewoners van de Vennen. Er stond al langere tijd een auto in de straat. In de auto zat een man, er kwam harde muziek uit het voertuig en de ruitenwissers stonden aan. De melders hadden de man, die leek te slapen, proberen aan te spreken, maar hij begon te schreeuwen.
De politie trof in de auto een 32-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats aan. Hij bleek in bezit van een kleine hoeveelheid GHB. De man is aangehouden en de GHB is in beslag genomen. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden na mishandeling zus

SPRANG-CAPELLE: De politie kreeg dinsdagavond even na 20.00 uur melding van mishandeling in een woning in Sprang-Capelle. Een 18-jarige, zwangere, vrouw uit Den Bosch verklaarde bij aankomst van de politie door haar broer in het gezicht te zijn geslagen. Ze was gevallen en de man zou daarna op haar buik zijn gaan zitten. De vrouw had zwellingen in het gezicht. De politie hield de 24-jarige man uit Leeuwarden aan voor huiselijk geweld. De mishandeling vond plaats in de woning van een gezamenlijke bekende van de twee. Omdat de 18-jarige vrouw krampen in haar buik kreeg is nog geen aangifte opgenomen, maar is zij naar het Tweesteden Ziekenhuis vervoerd.
De man is in verzekering gesteld. Hij verklaarde tijdens verhoor spijt te hebben dat hij zijn zus had geslagen. Een ruzie tussen de twee over de levensstijl van de vrouw was uit de hand gelopen.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 05-05-2010 14:35 | © Regio Midden en West Brabant |