Politie Midden- en West Brabant
Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 05-05-2010

Jongen aangehouden voor het doen van valse meldingen

OISTERWIJK: De politie hield woensdag even na 03.00 uur een 16-jarige jongen uit Oisterwijk aan voor het doen van valse meldingen. De jongen zou die nacht vanaf 02.15 uur een aantal valse meldingen hebben gedaan. Uit onderzoek bleek dat er in totaal 8 keer was gebeld. Om 02.15 uur kwam de eerste melding, waarin een overval werd gemeld, binnen. De politie ging ter plaatse en trof niets aan. Bij een latere melding gebeurde hetzelfde. De identiteit van de melder werd achterhaald en de 16-jarige jongen is aangehouden in zijn woning. Tegen hem wordt dossier opgemaakt.

Twee aanhoudingen na vondst hennep en vuurwapens

TILBURG: De politie stelde dinsdagmiddag een onderzoek in in de Waterhoefstraat, nadat er klachten van stankoverlast binnen waren gekomen. In een woning werden vier grote hennepplanten gevonden in een kweekruimte en ruim vier kilo hennep. Op de zolder van de woning werden drie vuurwapens gevonden. De hennep, de planten en de vuurwapens zijn in beslag genomen. De wapens zullen worden onderzocht en de hennep zal worden vernietigd..
De politie hield de 57-jarige bewoner van het pand en zijn 23-jarige zoon uit Tilburg aan. De twee zijn na verhoor in de loop van de avond in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt dossier opgemaakt.

Man aangehouden voor mishandeling vriendin

TILBURG: De politie hield dinsdag een 41-jarige man uit Tilburg aan voor mishandeling van zijn 37-jarige vriendin uit Deil. De vrouw deed eind april aangifte bij de politie. Hierin verklaarde ze meerdere malen door de man te zijn mishandeld. Ze hield hieraan blauwe plekken en kneuzingen aan over.
De politie hield de man aan. De verdachte verklaarde tijdens verhoor de vrouw bij één gelegenheid te hebben geslagen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Politie houdt verkeerscontrole

TILBURG: De politie hield dinsdag tussen 13.30 uur en 16.00 uur een verkeerscontrole in het Wilhelminapark. Tussen 13.30 uur en 16.00 uur werden 27 bekeuringen uitgeschreven voor de volgende feiten:
2 X Snelheid waarbij hoogst gemeten snelheid 67 km p/uur waar 50 is toegestaan

1 X Geen verzekering auto
13 X Geen autogordel dragen
5 X Niet handsfree bellen
4 X Negeren rood licht fietser

1 X Niet op 1e vordering tonen kentekenbewijs

1 X Geen rem bromfiets

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 05-05-2010 14:38 | © Regio Midden en West Brabant |