Politie Gelderland-Zuid


Zoekactie naar vermiste Gerrie Burgers gaat door

Heumen, 05-05-2010 o De politie is nog steeds op zoek naar de sinds dinsdagmorgen vermiste 70-jarige vrouw uit Heumen, Gerrie Burgers. In onderstaand bericht leest u meer over haar signalement. De politie verzoekt getuigen zich te melden.

De 70-jarige vrouw is dinsdagmorgen na 08.30 uur in depressieve toestand vertrokken vanaf haar woning. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van haar.

Politieagenten hebben dinsdag de wijde omgeving afgezocht. Hierbij werd ook een speurhond ingezet. Ter ondersteuning van de zoekactie zette het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) een helikopter in. In een straal van een paar kilometer werd een SMS-Alert verzonden. Dit leverde twee tips op. Deze zijn meegenomen in het onderzoek. Woensdagmiddag zal met een boot van het KLPD de Maas tussen, met name, Heumen en Grave afgezocht worden.

Het signalement van Gerrie Burgers is als volgt:

- Blanke vrouw

- 70 jaar

- 1.60m lang

- Kort, rood haar

De kleding die zij droeg op de dag van haar verdwijning is onbekend. Vermoedelijk gaat het om donkere kleding.

Ook de website www.vermistepersonen.info besteedt aandacht aan deze vermissing. Daarop staat ook een foto van Gerrie Burgers.

Getuigenoproep

Hebt u Gerrie Burgers na dinsdagmorgen 4 mei 08.30 uur nog gezien? Of hebt u andere informatie die kan bijdragen aan het onderzoek? Belt u dan met politieteam Groesbeek op telefoonnummer 0900-8844.

Zie ook eerdere berichtgeving: SMS-Alert ingezet

(10)

Laatst gewijzigd 05-05-2010 14:43 | © Regio Gelderland-Zuid |