Ingezonden persbericht


Osteoporose Stichting geeft twee nieuwe voorlichtingsboekjes uit

Sinds 1992 beantwoordt de Stichting vragen van mensen die ons per e-mail, per telefoon of op voorlichtings- of nascholingsbijeenkomsten benaderen met problemen en vaak persoonlijke vragen over osteoporose. Mede naar aanleiding van deze vragen hebben wij, in nauwe samenwerking met enkele leden van onze Wetenschappelijke Raad, onze bestaande reeks boekjes uitgebreid met twee volledig nieuwe titels:
* Boekje 4: Ernstige osteoporose

* Boekje 10: De behandeling van wervelinzakkingen

Bestaande boekjes krijgen een face-lift
In nauwe samenwerking met onze Wetenschappelijke Raad hebben de tien reeds bestaande boekjes van binnen en van buiten een face-lift ondergaan en zijn aangepast aan de hedendaagse inzichten.

De website van de Stichting (www.osteoporosestichting.nl) is sinds juni 2009 in een geheel nieuw jasje gestoken en wordt sindsdien stelselmatig aangepast. De website trekt nu wekelijks bijna 2500 unieke bezoekers. Deze komen met vragen, bestellen voorlichtingsmateriaal en worden in groten getale 'VRIEND' van onze Stichting.

Deze groeiende achterban bevestigt ons, als bestuur van de Stichting, het belang van een onafhankelijke organisatie die professionele informatie geeft aan het algemene publiek, mensen die zelf osteoporose hebben of hun omgeving en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Wij willen ons daar als Osteoporose Stichting met onze Wetenschappelijke Raad ook graag actief voor blijven inzetten.

U kunt de boekjes bestellen via de webwinkel op onze website. Voor nieuwe vrienden zijn de eerste drie boekjes gratis.