De BIO International Convention 2010 besteedt ruime aandacht aan internationale programma's

De conferentie wordt van 3 tot 6 mei gehouden in Chicago, Illinois, op de McCormick Place

WASHINGTON--(BUSINESS WIRE)-- 20100325 --
De Biotechnology Industry Organization (BIO) heeft vandaag aangekondigd dat woensdag 5 mei is uitgeroepen tot Internationaal Dag en op die dag is er een speciaal programma over wereldwijde biotechnologische vraagstukken. De hele week worden er internationale casestudies gepresenteerd over onderwerpen als doorbraken in moleculaire diagnostiekgegevens, biomarkers, dementia en de ziekte van Alzheimer en translatorische R&D.

De presentaties en breakoutsessies richten zich op BIO International Convention 2010 op onderzoek en ontwikkeling (R&D;), kansen voor partnerverbanden en nieuwe bedrijfsmodellen die nodig zijn om de wereldwijde gezondheidsproblemen het hoofd te bieden.

Woensdag presenteren de redactie van Scientific American en andere toonaangevend leiders in de bedrijfstak ook Worldview 2010, en bespreken ze de stand van biotechnologische kernpunten en innovaties in de hele wereld en presenteren ze de huidige resultaten van de studie waarbij ze de nadruk leggen op de voornaamste internationale ontwikkelingen. De bijeenkomst wordt gepresideerd door Fareed Zakaria, schrijver, journalist en presentator van Fareed Zakaria GPS van CNN. De jaarlijkse wereldwijde biotechnologische uitgave Worldview 2010 somt per land zowel de factoren op die de biotechnologische innovatie bevorderen als de factoren die de vernieuwingen belemmeren. Daarna is er een internationaal receptie.

Op de BIO Exhibition staan landen uit de hele wereld centraal. Op dit moment vormen Australië, België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Zweden, Zwitserland en Engeland de toptien wat betreft verwacht aantal deelnemers. Er worden overheidsfunctionarissen uit meer dan 16 landen verwacht. Er zijn 36 officiële delegaties aanwezig om de voordelen te promoten van hun land als vestigingsplaats voor bedrijven. China is bijvoorbeeld elk jaar ruimschoots vertegenwoordigd op de conventie.

“China is een opkomende markt voor biomedica en geneesmiddelen, onze regering ondersteunt investeringen in innovatie, en we hebben een enorm potentieel vanwege relatief lage kosten en hoge efficiency,” zo stelt een vertegenwoordiger van het China Paviljoen. “We gebruiken onze tijd op de BIO International Convention 2010 om potentiële partners te spreken en we hopen dat we nieuwe bedrijven mee terug kunnen nemen naar China.”

De BIO International Convention 2010 trekt naar verwachting tussen de 15,000 en de 17,000 topmanagers uit 48 Amerikaanse staten en 60 landen.

Voor meer gegevens over deze wereldwijde bijeenkomst over biotechnologie zoals over het programma en huisvesting gaat u naar http://convention.bio.org.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
BIO
Erin Reese
202-962-9235

ereese@bio.org