Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KINK FM LIVE VANAF BEVRIJDINGSFESTIVALS IN HAARLEM EN ZWOLLE

Hilversum, 3 mei 2010 | Op 5 mei aanstaande staat Kink FM helemaal in het teken van de bevrijdingsfestivals die in het hele land worden gehouden. Het station met de betere pop- en rockmuziek zendt op Bevrijdingsdag tussen 12.00 en 22.00 uur live uit vanaf de Bevrijdingsfestivals in Haarlem en Zwolle. Naast interviews met de artiesten die optreden, worden er delen van de optredens live uitgezonden op Kink FM.

Op Bevrijdingsdag zendt Kink FM live uit vanaf Bevrijdingspop Haarlem en het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle. Van 12.00 tot 22.00 uur doen onder meer de Kink FM-DJ's Henk Kanning en Martijn Biemans verslag van de bevrijdingsfestivals. Zo zijn er op Kink FM optredens te horen van artiesten als: Tim Knol, Bettie Serveert, Ed Kowalczyk (van de band Live) en Junkie XL. Ook interviewen de Kink FM-DJ's de artiesten die optreden en maken zij reportages van de sfeer op de festivallocaties, waardoor de Kink FM-luisteraar overal bij kan zijn. Kink TV is ook aanwezig om opnames te maken van beide festivals die worden uitgezonden op kinktv.nl.

Kijk voor meer informatie over de locatie-uitzending op kinkfm.com.

Kink FM

Kink FM draait 24 uur per dag de betere pop- en rockmuziek. Op Kink FM hoor je dj's als Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Diederik van Zessen, Mark van der Molen, Metha de Vos en Jan Douwe Kroeske. Kink FM is in heel Nederland via de kabel, kinkfm.com, mobiele telefoon en satelliet te ontvangen. Via kinkfm.com kun je Kink TV bekijken maar ook luisteren naar de online radiostations KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal.

Kink FM is onderdeel van de V-Ventures.

Noot voor de redactie |