Ingezonden persbericht



- - - P E R S B E R I C H T - - -

Op woensdag 5 mei 1945 werd Nederland bevrijd van zie Zjurmans. En precies 65 jaar later, op woensdag 5 mei 2010, is het exact de tiende keer dat Weekbreek de werkende house fanatic bevrijdt van weer zo'n dansloze werkweek. WEEKBREEK IS BEVRIJDINGSDAG! En dit gaan we groots vieren: vrij en vrolijk in de Sugar Factory! Van 18.00 tot 23.59, uiteraard.

Omdat het de tiende keer is; omdat 5 mei bij uitstek een dag is om onbegrensd los te gaan en omdat de stilte van 4 mei het scherpst afsteekt tegen stampende voeten op dampende house, hebben we Amsterdams finest duo bereid gevonden voor de line-up van deze special edition. Weekbreek viert Bevrijdingsdag met:the two and only... 360: Nuno dos Santos en Patrice Bäumel!

Nuno Dos Santos wist al twee keer eerder WEEKBREEK in vervoering te brengen. En ditmaal komt hij met zijn vaste maat, Patrice Bäumel. Samen organiseren zij, eerst in 11, nu in Trouw, de legendarische 360 avonden. En op WEEKBREEK zullen zij je, all evening long, meenemen op een muzikale trip: van zwoele house naar pompende techno. Uiteraard zorgt resident Kadiks dat de stemming er al vroeg in zit.

Weekbreek zoekt vrijgevochten creatieven en trotse gelijkgestemden om met de beroemde (en gratis) tape een statement te maken tegen de houseloze doordeweek. Het concept, Caught on Tape, is eigenlijk vrij eenvoudig: geef uiting aan je voorliefde voor woensdagavondhouse met weekbreektape en een camera. Tape it or leave it! Wat er te winnen valt en andere informatie, vind je op http://actie.weekbreek.nl/.

"All evening long? Op een lege maag? - Zouden wij nooit doen!"

Op 500 meter - of vijf minuten lopen - van de Sugar Factory zit Burgermeester. Deze ware grillkunstenaars aan de Elandsgracht 130 maken ambachtelijke burgers van eerlijke producten. Speciaal voor Weekbreek ontwikkelden zij de Weekbreek Burger. Een absolute wereldburger waarop je de ene na de andere week lachend doormidden danst. Vreselijk lekker en vriendelijk geprijsd. De Weekbreek Burger is alleen op Weekbreekwoensdagen tussen half 6 en half 8 verkrijgbaar.

Dus... Bevrijd jezelf op 5 mei van de sleur van de dansloze werkweek: WEEKBREEK IS BEVRIJDINGSDAG!

Voor meer informatie, nieuws, foto's of het bestellen van kaarten:www.weekbreek.nl, Facebook of twitter.com/weekbreek! (Ook aan de deur verkrijgbaar..)

w? Weekbreek Bevrijdingsdag
w? Woensdag 5 mei 2010
h? Van 18.00 tot 23.59 uur
w? 360: Nuno dos Santos & Patrice Bäumel, Kadiks
w? Sugar Factory
h? ¤ 7




Ingezonden persbericht