Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Benjamin Chapman (14) vermist

Publicatiedatum: 5-5-2010 18:26:10

ARNHEM - De politie vraagt inwoners in de regio uit te kijken naar Benjamin Chapman (14) uit Arnhem. Benjamin is vermist sinds maandagmiddag 3 mei. Hij is boos vertrokken vanaf zijn huisadres in Arnhem.

Benjamin heeft psychische klachten. Hij is eerder van huis weggelopen, maar nog niet eerder zo lang weg gebleven. Hij zou tijdens de festiviteiten op 5 mei omstreeks 12.45 uur nog gezien zijn in Wageningen. Ook zou hij in Nijmegen of Arnhem kunnen zijn.

Signalement
De vermiste Benjamin Chapman is 14 jaar oud, maar oogt ouder. Hij is ongeveer 1.70 lang en heeft lang donkerblond haar. Hij ziet er mogelijk enigszins onverzorgd uit. Bij zijn vertrek droeg hij een spijkerbroek, skateboardschoenen (blauw met witte zolen), een oude werkjas (blauw/wit geruit). Benjamin heeft een veiligheidsspeld in zijn oor en littekens op zijn rechter arm. Opvallend is dat Benjamin een zwarte gitaarkoffer bij zich draagt.

Burgernet
De politie heeft woensdagavond 5 mei een Burgernetactie uitgezet onder Burgernetdeelnemers in Wageningen. Zij ontvingen een ingesproken bericht via de (mobiele) telefoon of een tekstbericht per SMS met het verzoek uit te kijken naar de vermiste jongen.

Als u weet waar Benjamin Chapman verblijft, bel dan met de politie Gelderland-Midden via 0900-8844 en vraag naar de recherche in Arnhem.