Belgische belangstelling voor "Een hoogbegaafd kind. Praktisch en positief op pad"


Boek van Linda Duin en Yvonne van Kuijk krijgt nu ook internationale bekendheid

DEN HAAG, 20100505 -- Na de officiële lancering van het boek "Een hoogbegaafd kind. Praktisch en positief op pad" van Linda Duin en Yvonne van Kuijk op 20 januari van dit jaar breidt de kring van enthousiasten zich nu zelfs tot over de grens uit. Vorige week kregen Linda Duin en Yvonne van Kuijk een bestelling van de Katholieke Hogeschool Limburg te Hasselt (België). Deze lerarenopleiding voor kleuter- en lager onderwijs gaat het boek opnemen in hun mediatheek.

Linda Duin en Yvonne van Kuijk zijn blij dat het praktische boek ook over de grens aandacht heeft gekregen en hoopt dat veel lerarenopleidingen zullen volgen. Op dit moment wordt er gewerkt aan een lezing met het boek als basis. Gebleken is dat de praktische aanpak goed in de smaak valt bij ouders en leerkrachten. Zij kunnen met de adviezen direct aan de slag en boeken daarmee resultaat.

Het boek is te bestellen door ¤ 17,50 (¤ 15,00 + ¤ 2,50 verzendkosten) te storten op rekeningnummer 1447.70.695 t.n.v JedoetRtoe, onder vermelding `HB boek, naam, adres, postcode en woonplaats'.
Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.jedoetrtoe.nl en www.kindcentraal.nl