RTL Group

Ontknoping bekerfinale donderdag live bij RTL 7

Nu de Eredivisie is afgelopen, kunnen Ajax of Feyenoord alsnog hun seizoen bekronen met een grote prijs: de KNVB Beker. Donderdag aanstaande spelen de twee clubs in de Rotterdamse Kuip de return van de finale. Eerder won Ajax in eigen huis met 2 - 0, iets waar maar liefst 2,6 miljoen kijkers bij RTL 7 getuige van waren. Ook de tweede wedstrijd is live te zien bij RTL 7.

De presentatie van de voetbalavond is in handen van Humberto Tan, die voor de analyse van de wedstrijd wordt bijgestaan door René van der Gijp en Frank de Boer. Leo Driessen doet het commentaar bij de wedstrijd. Na afloop van Feyenoord - Ajax is er ook aandacht voor de promotie/degradatie play-offs. Welke ploegen zien we straks terug in de Eredivsie en wie komen er uit in de Jupiler League?

Uitzending: RTL 7, donderdag 6 mei:

17:45 RTL Voetbal: KNVB Beker Finale Feyenoord - Ajax

21:15 RTL Voetbal: Play-Offs Promotie/Degradatie Live Wedstrijd

22:30 RTL Voetbal: Play-Offs Promotie/Degradatie Samenvattingen

23:00 RTL Voetbal: KNVB Beker Finale Feyenoord - Ajax (Samenvatting)

Website: www.rtlvoetbal.nl

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.