Gemeente Abcoude


Onderzoek naar sportdeelname onder inwoners

Door de gemeente wordt het nodige geïnvesteerd in sport. Mede omdat sport een belangrijk bindmiddel is in de samenleving en omdat sport een belangrijke rol kan spelen bij het bevorderen van een goede gezondheid. Daarnaast is sport leuk om te doen. Om te zien of in de laatste jaren de sportdeelname van de inwoners is gestegen, wordt een sportdeelnameonderzoek gehouden. De resultaten geven aan hoe onze gemeente scoort ten opzichte van het landelijke gemiddelde en of het beleid eventueel aangepast moet worden.

In mei voert het Bureau Duodecim in opdracht van de gemeente Abcoude een telefonisch onderzoek uit. Inwoners in verschillende leeftijdsgroepen worden in deze maand vanaf 7 mei telefonisch benaderd met de vraag of zij deel willen nemen aan het onderzoek. Als u één van de mensen bent die hierover gebeld wordt, dan zou het fijn zijn als u mee wilt werken. Het onderzoek duurt ongeveer 5 minuten.

Heeft u nog vragen over de onderzoeken? Dan kunt u contact opnemen met Bert de Jong (bert.dejong@abcoude.nl / 0294-280257).
---

6 mei 2010