Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout , 06-05-2010

Brand in woning in Dongen

DONGEN: Een grote uitslaande brand heeft vannacht voor veel schade gezorgd aan een vrijstaande woning aan de Kardinaal van Rossumstraat. De brand werd omstreeks 04.50 uur gemeld. De brandweer heeft nadat de brand geblust was een onderzoek in het pand ingesteld. Er werd niemand aangetroffen. De brand is vermoedelijk in de woonkamer door nog onbekende oorzaak ontstaan. De politie sluit brandstichting niet uit. De technische recherche is gevraagd een sporenonderzoek in te stellen.

Arrestatie na huiselijk geweld

WAALWIJK: De politie heeft woensdagavond in een woning in de wijk Besoyen een 36-jarige Waalwijker aangehouden ter zake huiselijk geweld.

Zijn ex vrouw die nog met hem samenwoont op hetzelfde adres heeft aangifte gedaan van mishandeling. Ze vertelt dat haar ex man nogal wat alcohol had gedronken en toen om geld begon te vragen. Hij sloeg haar tijdens de ruzie die daarover ontstond achter op het hoofd en tegen haar linkeroog. Ze slaagde erin uit de flatwoning te vluchten en bij de overbuurvrouw alarm te slaan. Ze is naar eigen zeggen al vaker door haar ex man mishandeld. De verdachte is in verzekering gesteld.

Werkendammer speed in de auto

WERKENDAM: De politie heeft woensdagmiddag omstreeks 13.15 uur een 19-jarige Werkendammer aangehouden vanwege het bezit van harddrugs.

De agenten wilden een controle instellen op eventuele hangjeugd op de parkeerplaats Werkina. Zij zagen een auto hen tegemoet komen, waarvan de bestuurder geen autogordel droeg. Ze besloten deze auto te
controleren. De bestuurder die met hoge snelheid wegreed kreeg op de Hoogstraat een stopteken waaraan hij voldeed. De dienders zagen in voor de versnellingspook een doosje liggen, waarin enkele pakketjes. Ook lag er achter de bestuurdersstoel een weegschaal. De bestuurder gaf toe dat hij circa 2 gram speed bij zich had. Hij is daarop aangehouden. Hij krijgt een proces-verbaal.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 06-05-2010 11:09 | © Regio Midden en West Brabant |